If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Скоростните кутии на 1.8 и 2.0 са едни и същи, но предавателните числа са различни. Увериха ме, че на първа и втора ще е като оса, но после ще окуцее. Това ми заявиха и от сервиза на Илия Царски.
колега
тези в сервиза предполагам говорят на изуст
така че дай твоя вин и номера на ск кутия дето си намерил да видим има ли разлики нема ли
абе шматко аз два пъти съм правил скорости и сигурно съм си извадил очите да се кьоря в епера, различни са им предавателните числа, и на диференциала дори
иначе на сичките 16 твинспарци са с еднакво захвашане и механично ше съвпаднат
аз примерно имам обратния случай, скоростната кутия на мойта кола явно е от 2.0, и колата се спъва
абе костофф
така без данни от колегата говорим на изуст - да различни са (което сам занеш че е според зависи) но требе да се видат томчните данни ида се сметне иначе баба ванга рулез
кво значи точни данни, скорости и диференциал за кола с по-нисък въртящ момент , монтирани на такава с по-висок кво дават ?
по бързо навъртане на обороти
скоростите ще са му малко по къси, за сметка на това макс. скорост ще падне
обратното е моя случай, сега първата ми е супер дълга, а на 5та не може да я избута щото не и стига мощност и така
1. твойта е 1.6
2. да теоретично е така
3. ама докато не се види точно как седят нещата само си чешем езиците
4. това е добре щото си уплътнявам дупката днес
5. keep up the good work
1. твойта е 1.6
2. да теоретично е така
3. ама докато не се види точно как седят нещата само си чешем езиците
4. това е добре щото си уплътнявам дупката днес
5. keep up the good work
теоретично е за теб, аз ти казах ЧЕ СЪМ ГЛЕДАЛ в епера и там пише секо зъбно колело колко на колко зъба е , и нема две еднакви !
на сека е различно
нищо че кожуха е еднакъв
Скоростните кутии на 1.8 и 2.0 са едни и същи, но предавателните числа са различни. Увериха ме, че на първа и втора ще е като оса, но после ще окуцее. Това ми заявиха и от сервиза на Илия Царски.
колега
тези в сервиза предполагам говорят на изуст
така че дай твоя вин и номера на ск кутия дето си намерил да видим има ли разлики нема ли
абе шматко аз два пъти съм правил скорости и сигурно съм си извадил очите да се кьоря в епера, различни са им предавателните числа, и на диференциала дори
иначе на сичките 16 твинспарци са с еднакво захвашане и механично ше съвпаднат
аз примерно имам обратния случай, скоростната кутия на мойта кола явно е от 2.0, и колата се спъва
не може ли да се набие втулка като се разстърже елипсата?Лагера е прежъртял,защото така е замисъла-в слу4ай,4е блокира вала,който е на "нула" с вътрешната гривна на лагера,на външната гривна спрямо корпуса на кутията е оставена хлабина,която оредпазва от по-големи поразии
мда, вируса има право, напълно възможно е да се изработи втулка и да се набие, естествено първо трябва да се види скоростната кутия, за да стане ясно как може да се разтърже леглото.
Това само при условие, че не намериш скорости.
sigpic === 75 1.8 T '86 ===
=== 156 SW 2.4 JTD '01 === If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!
Колеги,
Мисля че намерих кутия. Остава и майсторът да ми потвърди довечера, че е тя. Взех я от една Авто къща, в която продават и доста части, втора ръка за Alfa. Тя е на Ломско шосе, в района на Обеля, точно след бензиностанцията на Лукойл. Отделно накупих и доста други неща от Алекс Ауто и ако ви интересува мога да ви кажа някои актуални цени.
А за скоростната кутия ще пиша утре. Тази вечер ще пътувам да я оставя и ... Дано да стане.
Внимавай с частите от АлексАуто. А тях за мнение изобщо не ги питай! Те уж имат сервиз, но са пълни некадърници. Заради техния майсторлък щях да се утрепам, че и пешеходци да згазя
И аз да кажа
да скоростите са еднакви но диференциала е различен
сега сам с скоторсти от 2.0 8В и всички скороти са ми с по 10 км по надолу
имам предвид 1- 60км ; 2-100км;3-150км
пред бяха 1-70км и т.н.т
но пак )) ускорението ах това ускорение )
много е добре сега остава да вия извунградско дали ще ми скочи разхода
Volvo S80 2.0 T5 180hp
Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto
Отнесох кутията снощи и се оказа, че е правилната... най-после.
Остава да я качат и да е ОК, защото ако я разглобя за да я прегледат губя гаранцията от продавача. Май е малко тото, но... няма как.
Чакам с нетърпение да я сглобят и да я подкарам...
А що се отнася до сервизите - нещо не мога да се доверя на никого, освен на "моя" майстор. той поне се е доказал. Малко е далеч - Хасково, но пък за сериозни работи си заслужава пътя. А за диференциала и той ми каза, че са различни.
И аз да кажа
да скоростите са еднакви но диференциала е различен
сега сам с скоторсти от 2.0 8В и всички скороти са ми с по 10 км по надолу
имам предвид 1- 60км ; 2-100км;3-150км
пред бяха 1-70км и т.н.т
но пак )) ускорението ах това ускорение )
много е добре сега остава да вия извунградско дали ще ми скочи разхода
аз пък на първа развивам 65км/ч
п.с. айдееее вече ше падаш от 8V
Comment